THE HOFF BRAND, Pime de l’Any 2024 d’Alacant

45

L’empresa i marca de moda THE HOFF BRAND dedicada al món de les sabatilles ha rebut hui el Premi Pime de l’Any 2024 de la província d’Alacant, un guardó que concedixen el Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Alacant en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari Informació.

Fran Marchena, CEO i fundador de THE HOFF BRAND, ha sigut l’encarregat d’arreplegar el premi, en un acte que s’ha celebrat este matí a la Biblioteca del Marq (Museu Arqueològic d’Alacant) i ha comptat amb la presència del president de la Cambra de Comerç d’Alacant i el director comercial d’Empreses de Banc Santander, Carlos Jesús Mendoza.

THE HOFF BRAND és una pime porta 7 anys experimentant un creixement en el món de les sabatilles. La seua creença fonamental és encendre l’espurna creativa de cada individu. Amb una passió per descobrir talents sense explotar, fomentar l’autoexpressió i celebrar l’essència de l’art, convertint-se així en més que una marca de moda, un llenç perquè les ànimes creatives s’expressen. El seu creixement ha sigut exponencial en estos set anys:

  • vendes de 5 milions de € a 55M€.
  • d’1 botiga pròpia a 25 botigues pròpies més 18 “*corners” el Corte Inglés.
  • De 20 a 260 empleats.
  • Presència en més de 50 països, mantenint oficines centrals a Elx, Alacant.

El jurat, compost pel president de la Cambra de Comerç d’Alacant, Carlos Baño; César Álvarez González, en representació del Banc Santander; Toni Pérez, president de la Diputació d’Alacant; Ángel Angulo per Editorial Premsa Alacantina; Pablo de Gracia Pérez, com a president de la Cambra de Comerç d’Alcoi; i Andrés Pereda, director de Desenrotllament Corporatiu de Cambra Espanya, ha valorat especialment de THE HOFF BRAND la seua aportació a la creació d’ocupació com a mèrits per a alçar-se amb este premi.

A més, s’han concedit quatre accèssits en les categories d’Internacionalització; Innovació i Digitalització; Formació i Ocupació; i Pime Sostenible.

L’Accèssit d’Internacionalització, s’ha atorgat a l’Empresa PLYMAG, especialitzada en la fabricació de bioestimulantes i productes biològics, que aporten solucions específiques a les necessitats agricultura actual. Són els únics a Espanya que compten amb una planta pròpia d’extracció d’algues.

L’Accèssit d’Innovació i Digitalització, ha recaigut en PCEX SOURCING INDUSTRIES, una empresa referent en la distribució de recanvi original d’automòbils, amb una sòlida estratègia d’internacionalització, ratificada per la Cambra de Comerç d’Alacant amb el Premi a la Internacionalització en 2022. Actualment, és present en 38 països d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica, superant els 40 milions d’euros de facturació durant 2023. La seua digitalització ha sigut reconeguda per organismes empresarials de prestigi. Així mateix, som impulsors de projectes enfocats en la sostenibilitat com TERA Batteries Recycling.

L’Accèssit a la Formació i l’Ocupació s’ha concedit a GRUP ALINVENTOR DESENROTLLAMENT, una companyia tecnològica alacantina, especialitzada en el desenrotllament i la implementació de solucions digitals. Repartits per tot el territori nacional treballen per a grans multinacionals en projectes de IA, IoT, Data, Metaverso, Indústria 4.0, Mobilitat. Són una companyia punta de llança en solucions innovadores, que han experimentat un creixement orgànic molt important en 6 anys, sense necessitat de finançament extern, sent un exemple de generació d’ocupació, 170 persones, amb una rotació molt baixa i un creixement interanual de facturació d’un 30% des del seu naixement fa 7 anys.

I, finalment, l’Accèssit de Pime Sostenible de la província d’Alacant ha recaigut en dos empreses en dos empreses EL CULTIVABLE GOLF RESORT i SERIPAFER. *Seripafer és una indústria gràfica situada a Alcoi des de 1987. Composta per un equip professional qualificat, porta 37 anys treballant en innovació, per a cobrir la totalitat dels processos creatius i de producció de 3 línies de negoci: embalatge sostenible, elements publicitaris per a punts de venda (PLV) i marxandatge ecològic. Exporten els seus productes. El CULTIVABLE és una empresa que actualment explota dos complexos turístics esportius hotelers “El Cultivable Golf Resort” i “Alacant Golf”. Des de l’any 1990 va començar la construcció del complex del Cultivable Golf Resort, a partir de finques rústiques de secà, sense cap mena d’aprofitament ni econòmic, ni social. L’any 2000 s’inauguren els camps de golf i en 2009 s’inaugura el complex hoteler. Actualment ocupa una extensió de 700.000 metres quadrats de complex, turístic, esportiu i hoteler, consumint aigua regenerada d’origen EDAR. El complex va ser declarat d’interés comunitari pel ple del govern de la Generalitat Valenciana.

El president de la Cambra de Comerç, Carlos Baño, ha destacat que les pimes “representen el 99’9% del teixit productiu de la província d’Alacant. Per això la nostra missió és estar al seu costat i ésser eixa ferramenta útil que els permeta prosperar a través de cinc programes que gestionem i que van dirigits exclusivament a elles: Pime Digital, Accelera Pime, Pime Sostenible, Pime innova i Pime Cibersegura”. Bany ha afirmat “Les pimes són les que generen riquesa i en ocupació, en la Cambra de Comerç d’Alacant ho sabem bé, perquè a través dels nostres programes estem en contacte permanent amb elles que són realment úniques i exemplars”.

Premi Nacional Pime de l’Any 2024
THE HOFF BRAND concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2024, que es triarà entre els guanyadors de cada província. El nom es coneixerà en els primers mesos de 2025, en un gran esdeveniment que se celebrarà a Madrid.

Així mateix, els guanyadors dels Accèssits concorreran també a la final nacional en les seues respectives categories, on es triarà a les empreses que han destacat per les seues accions d’Internacionalització, les seues polítiques de Formació i Ocupació o Innovació i Digitalització i les que tenen implantades més mesurades de Sostenibilitat.

En esta nova edició, l’octava d’este Premi, han participat 1.577 empreses de tots els sectors productius.

Premie Pime de l’Any

El Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya van crear el Premi Pime de l’Any en 2017 per a reconéixer l’acompliment i la labor de les petites i mitjanes empreses com a creadores d’ocupació i riquesa. A més, pretén donar visibilitat a l’esforç diari dels empresaris que contribuïxen amb el seu esforç al desenrotllament econòmic del territori. El premi està dirigit a petites i mitjanes empreses de menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros.

10.753 pimes participants des de la creació del Premi  
  
El Premi Pime de l’Any es consolida amb esta octava edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles.  L’any passat, sèptima edició del Premi, es van inscriure un total de 1.740 empreses de les 50 províncies i van participar 52 Cambres de Comerç territorials, 13 Direccions Territorials del Banc Santander i les principals capçaleres de la premsa espanyola.

Des de 2017, any del seu llançament, ja són 10.753 pimes les que han participat en este certamen.